fbpx

1978 startade Renzo Rosso Diesel med avsikten att skapa världens mest innovativa denim. Mitt i en världsomspännande oljekris, under vilken diesel ansågs vara ett alternativt bränsle, gillade Renzo tanken på att hans varumärke skulle vara känt som ett alternativt jeansmärke, i motsats till de vanliga vardagsklädersjättarna som hade kommit tidigare. Renzo hade för avsikt att nå hela världen sedan märkets allra första början, vilket gjorde ordet “diesel”, en internationell term som uttalas lika över hela världen, till det perfekta namnet för hans strävan.

Sedan starten har Diesel använt “For Successful Living” som en slogan för varumärkets DNA. Genom en lång och anrik historia av starka, ironiska och lekfulla kampanjer har Diesel blivit ledande inom reklam såväl som inom mode.

Replay grundades 1981  och har varit synonymt med höga standarder inom denimproduktion i nästan 40 år.

En innovativ touch, distinkt italiensk utstrålning och den suveräna kvaliteten på dess produkter har alltid varit de tre hörnstenarna i Replays filosofi. Tillsammans med sin talang och kompetens har dessa gjort den italienska koncernen till en stor aktör på den internationella arenan av premiumjeans.

Sedan 1889 har Lee har vävt tidlös denimstil och innovativa klädlösningar för att stärka konsumenterna mot en ljusare framtid. .

STAND TALL FOR WHAT YOU BELIEVE IN. WE DO AT LEE.

For people. For planet. For A World That Works™.

Info om varumärket kommer snart.

Info om varumärket kommer snart.

Superdry är ett spännande och modernt varumärke som koncentrerar sig på produkter av hög kvalitet som blandar amerikansk vintagestil och japansk grafik med brittisk design. Produkterna kännetecknas av högklassiga material, autentiska vintagetvättar, unika dekorationer, världsledande handritad grafik och figursydd passform i olika stilar. Det är just denna särprägel som gör varumärket så exklusivt och som gör att så många internationella kändisar älskar det.

”Alla är födda okända. Vissa blir legender i århundraden. Men bara ett fåtal får leva som en ”. Björn Borgs produkter är lika långvariga som minnet av tennislegenden Björn Borg, lika imponerande och iögonfallande som hans tennisspel.

Läs mer om Björn Borg här.

GABBA är ett familjeägt denimmärke med mer än 30 års erfarenhet av att tillverka jeans. Gabba grundades av Ole och Karen Madsen med en vision om att skapa ett modernt denimmärke, med fokus på kvalitetstyger och känsla för detaljer. Med ett globalt tänk samlar de inspiration från hela världen – de finner originalitet i sitt interna denimarkiv för att skapa fyra årliga kollektioner, var och en av dem välbalanserade, unika och med en äkta denimidentitet.

De studerar och arbetar med material för att skapa det coolaste uttrycket och strävar efter att få ut det bästa av sitt arbete med tyger, trim och tvättar. Gabba utvecklar morgondagens passform och fortsätter att skapa innovativa detaljer. Detaljer som den böjda myntfickan på sina Rey-jeans, den bakre fållen på Alex och stygnlinjen i paspelfickan på Tokyo. Detta är premium denim – återuppfunnet.

Ljung by Marcus Larsson är ett Stockholmsbaserat modevarumärke med visionen att skapa en snygg kollektion med ren estetik i kombination med säsongens must-have plagg. Varumärket levererar enkelt, framåtsträvande mode i perfekt passform och med exceptionell uppmärksamhet på detaljer.
Deras tyger är inköpta och våra produkter tillverkas genom noggrant utvalda leverantörer runt om i världen, av vilka många har arbetat med dem sedan varumärket grundades 2006. De flesta av dem är små tillverkare och hantverkare som är specialiserade på speciella tekniker och processer.

SELECTED är baserat i Danmark och är ett internationellt märke för män och kvinnor, som erbjuder moderna konsumenter unika plagg och hantverk på en attraktiv prisnivå. Vi strävar alltid efter att ge en tuff touch till våra progressiva plagg och satsar på att erbjuda kollektioner som kan utgöra basen i alla garderober, alltid i harmoni med aktuella trender. Selected satsar på kvalitet framför kvantitet, så därför är hållbarhet ett huvudfokus. Varje kollektion ska bara mer miljövänlig än den förra. Detta understryker det ansvar de tar för sitt framtida miljöavtryck. Med SELECTED tappar du aldrig stilen med har kvalitet som är gjord för att hålla.

SELECTED HOMME uttrycker deras passion för utmärkt kvalitet och en skräddarsydd känsla med fokus på minimalism för den moderne mannen. Han kan mixa och matcha de olika plaggen, men tråkigt blir det aldrig. Varje plagg harmonierar med de aktuella trenderna, men med en klassisk twist. Selected kompromissar aldrig med kvaliteten och garanterar att plaggen håller länge.

SELECTED FEMME är vilt och livfullt med plagg baserade på kvalitet, men alltid med ett stänk av glädje som står ut. Deras Femme-kollektion följer den aktuella stilen, men alltid med noggrann uppmärksamhet på detaljer för att uttrycka individuell stil.


I nästan 150 år har Lyle & Scott varit ett av Storbritanniens mest kända märken för herrkläder. Från en liten fabrik i den skotska staden Hawick till en global mästare av brittisk kvalitet, de har alltid varit trogna sina rötter.
På 50-talet samarbetade de med Dior och etablerade sin status som expert på stickat. Under hela 60-talet ledde deras kombination av mode och funktion till att deras plagg blev ett inslag på puttinggreenen – på några av branschens största legender.
På 80-talet slog såg den subkulturella rörelsen till att flytta den ikoniska örnen från golf till ungdomskläder. Under decennierna som följde har de fortsatt att vara en ikon i den brittiska kulturen.

Bruun & Stengade… Det kanske inte är det lättaste namnet att uttala, men när det kommer till herrkläder vet de vad de pratar om. Och bevis finns i kläderna; moderna, urbana, bärbara och snygga herrkläder med känsla för detaljer och ett öga på vad som händer. Under det senaste decenniet har de vuxit från ett litet danskt företag till ett erkänt internationellt varumärke och detta bevisar att när det kommer till stil så talar vi alla samma språk.

NICCE, härstammar från uttrycket “Niiiiice” – uttrycket för glädje och stöd för andra. Kollektionen inkluderar högkvalitativa, funktionella kläder med återvunnet material och fritidskläder utvecklade med ekologisk bomull.

Snoot står för innovation, kvalitet och funktionalitet. Snoot har alltid utmanat sig själv att skydda det unika med varumärket samtidigt som det alltid har utvecklats. Sedan företagets grundande 2009 har Snoots vision varit att kombinera de strikta kraven på funktionalitet och hållbarhet inom sportklädesindustrin med modebranschens uppmärksamhet på detaljer och designmedvetenhet. Denna vision resulterade i plagg som är vackert designade, med modern passform kombinerat med hög funktionalitet.

Vintern 2018 inleddes en process för ompositionering av varumärket. Snoot-produkterna får en allt mer distinkt och exklusiv stil. Företaget har eftersträvat en tydlig och enkel filosofi: att skapa unika produkter av högsta kvalitet, “tidlösa”, mångsidiga och innovativa.

Sport, komfort, kvalitet och konsistens har alltid varit de utmärkande egenskaperna hos varumärket Snoot som under åren har kunnat utvecklas samtidigt som det förblir i linje med sitt arv, i ett kontinuerligt sökande efter en konstant dialog med sina många konsumenter i världen. Vi strävar efter att omtolka varumärket Snoot ofta, förbli konsekventa med dess historia och dess DNA, och anamma ett nytt sätt att göra affärer.

ONLY – en kollektion med modekläder för stilmedvetna unga kvinnor. Det självklara valet när du behöver uppdatera din garderob och är på jakt efter trendiga, hållbara kläder till rimliga priser. ONLY har mer än 20 års erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa jeans och trendiga toppar, klänningar och byxor för unga och trendkänsliga kvinnor. 

Vila skapar feminint mode med fokus på kvalitet, design och detaljer.

Info om varumärket kommer snart.

0:00
0:00