fbpx

Selected - Company Jeans i Jönköping, Värnamo och Ulricehamn

SELECTED är baserat i Danmark och är ett internationellt märke för män och kvinnor, som erbjuder moderna konsumenter unika plagg och hantverk på en attraktiv prisnivå. Vi strävar alltid efter att ge en tuff touch till våra progressiva plagg och satsar på att erbjuda kollektioner som kan utgöra basen i alla garderober, alltid i harmoni med aktuella trender. Selected satsar på kvalitet framför kvantitet, så därför är hållbarhet ett huvudfokus. Varje kollektion ska bara mer miljövänlig än den förra. Detta understryker det ansvar de tar för sitt framtida miljöavtryck. Med SELECTED tappar du aldrig stilen med har kvalitet som är gjord för att hålla.

SELECTED HOMME uttrycker deras passion för utmärkt kvalitet och en skräddarsydd känsla med fokus på minimalism för den moderne mannen. Han kan mixa och matcha de olika plaggen, men tråkigt blir det aldrig. Varje plagg harmonierar med de aktuella trenderna, men med en klassisk twist. Selected kompromissar aldrig med kvaliteten och garanterar att plaggen håller länge.

SELECTED FEMME är vilt och livfullt med plagg baserade på kvalitet, men alltid med ett stänk av glädje som står ut. Deras Femme-kollektion följer den aktuella stilen, men alltid med noggrann uppmärksamhet på detaljer för att uttrycka individuell stil.

Selected hittar ni på Company Jeans i Jönköping, Värnamo & Ulricehamn.

0:00
0:00